2020-05-26

Tillsammans med Södertälje kommun och med hjälp av det finansiella stödet som de lämnar till oss öppnar vi nu anmälan till årets Kanotskola för dig mellan 12 och 15 år! Kanotskolan är kostnadsfri för dig som deltar - antalet platser är begränsat, så säkerställ att du får plats i sommar. Mer information om vilka veckor och grupper som finns tillgängliga hittar du här. Varmt välkommen med din anmälan!

2020-05-23

Nu öppnar vi upp för olika Kurser! Många har hört av sig kring "Prova-På" eller att man känner sig redo för nästa steg i sin paddling och då få hjälp och tips hur man kan förbättra sig. För dem erbjuder vi nu "Paddelkurs-Vuxen" (från 15 år). Kurstillfälle 1 är v.23 - onsdagen den 3/6. Väljer man "Prova-På" är det en (1) kväll mellan 18:00-20:00 - väljer man istället "Paddelkurs-Vuxen" genomförs den under fyra (4) onsdagar i följd. Hoppas att du hittar något som passar just dina önskemål - varmt välkommen med din Anmälan!

2020-05-09

Äntligen! vi är nu igång med vår helt nya hemsida för Kanotföreningen Kanotisterna. Återkoppla gärna till oss om det är något ni saknar, så lägger vi upp mer information. Det är vår stora förhoppning att fler upptäcker Kanotvärlden och att vi snart kan hälsa dig välkommen som medlem. Löpande information om vad som händer i föreningen publiceras regelbundet via våra sociala kanaler. Är det något du undrar över, varmt välkommen att kontakta oss.