2020-08-11

Onsdagens Prova På Kurs Vuxen är nu Fulltecknad. Önskar ni att vi öppnar upp för fler datum - vänligen skicka oss en intresseanmälan, så stämmer vi av med våra ledare och håller hemsidan uppdaterad löpande.

2020-08-09

Vi har nu 1 plats kvar på Prova På Kurs Vuxen nu på onsdag 12:e augusti. Anmälan görs direkt på hemsidan. Välkommen!

2020-08-07

Nu återstår en veckas Kanotskola, som går av stapeln v.33. Vi har 4 platser kvar till fm. Säkerställ att ni får plats genom att omgående anmäla er. Återigen, stort tack till Södertälje kommun och det stöd vi fått för att kunna erbjuda så många ungdomar möjlighet att prova på kanot i sommar.

2020-08-07

Nu öppnar vi upp för fler Prova På Kurs Vuxen, då många hört av sig och uppskattat dessa kvällar. Nästa tillfälle är nu på onsdag 12:e augusti. Anmälan görs direkt på hemsidan. Varmt välkomna!

2020-07-03

Vår Prova På Kurs Vuxen 8:e Juli fylldes upp under gårdagen per omgående. Nu går vi in i semestertider, är det så att ni är intresserade av någon typ av Kurs, maila oss gärna på info@kanotisterna.se, så undersöker vi med våra ledare om vi får till något mer tillfälle under sommaren.

2020-07-02

Vår andra Kanotskolevecka går mot sitt slut, vilka härliga ungdomar som varit hos oss - massor av glädje och energi! Många som fått prova på paddling och förhoppningsvis återkommer som nya medlemmar och framtida kanotister. Vi har fortsatt några platser kvar till v.33, titta in under Kurser - Kanotskola 2020 för aktuell status. Vi håller den uppdaterad löpande - vänta dock ej för länge med din anmälan, så att ni får en plats. Under första veckan fick vi också besök av LT - läs gärna artikeln här. Återigen stort tack till Södertälje kommun, som gör det möjligt för alla ungdomar att upptäcka en ny sport.

2020-07-02

Vilket härligt gäng som deltog igår på Måsnaren och vår Prova På Kväll Vuxen! Vädret var minst sagt omväxlande med uppehåll och regnskurar, dock fint paddelväder med stilla vatten. Vi fick under gårdagen in ett antal nya förfrågningar om vi kommer hålla fler kurser framöver och vi tog beslutet att köra en grupp till redan nu på onsdag 8:e juli. Anmälningsformuläret under Kurser - Prova På Kväll Vuxen är nu uppdaterad, så välkommen med din anmälan! Tänk på att vi endast har 6 st deltagare per kväll, så att ni snabbt anmäler er och säkrar en plats...

2020-07-01

Vi har fått ett återbud till vår Prova På Kväll Vuxen ikväll 1/7 - så om du är sugen att komma, vänligen anmäl dig på hemsidan.

2020-06-25

Nu är Prova På Kväll Vuxen onsdag 1/7 fulltecknad. Vi undersöker möjligheten att hålla ytterligare en kurs v.29 onsdagen den 15/7, då efterfrågan sedan vi startade detta har fulltecknats i stort sett omgående. Håll utkik på hemsidan under Kurser, så kommer mer information inom kort.

2020-06-15

Tillsammans med Södertälje kommun har vi möjlighet att öppna upp för ytterligare en (1) veckas Kanotskola, då v.26 och v.27 fulltecknades i stort sett per omgående och många fick ingen plats. Den går av stapeln v.33 och blir en härlig avrundning av sommarlovet och vi har idag 9 platser kvar på fm. och 10 platser till em. passet, så säkerställ en plats genom att kontakta Ellen direkt och ange vilken grupp ni önskar. Välkommen!

2020-06-15

Vi fick ett återbud till Prova På Kväll Vuxen nu på onsdag 17/6, skulle det fungera så välkommen med din anmälan. Vi har nu 3 platser kvar den 1/7.

2020-06-11

Nu är Prova På Kväll - Vuxen den 17/6 fulltecknad. Vi öppnar upp ytterligare 6 platser onsdagen den 1/7, varmt välkommen med din anmälan.

2020-06-11

Endast en (1) plats kvar till Prova På Kväll - Vuxen den 17/6. Vi fortsätter att samla in anmälningar om intresse finns för ytterligare kvällar framöver.

2020-06-08

Årets Kanotskola som Kanotföreningen Kanotisterna genomför tillsammans och med hjälp av Södertälje kommun är nu fulltecknad.

2020-06-07

Nu har vi 3 st platser kvar till Prova På Kväll - Vuxen den 17/6. Säkerställ en plats genom att anmäla dig så snart du kan och varmt välkommen!

2020-06-06

Så här på Sveriges nationaldag passade vi på att fira med Örnsbergs Lagtour (Ingår i Stockholmscupen). En spännande och utmanande tävling där våra tävlande ungdomar gjorde en kanonfin insats! De kämpade tappert mot seniorer från Örnsbergs Kanotsällskap och Fridhems Kanotisterna. Mycket annorlunda vatten och förutsättningar än de vi är vana vid. Läs gärna mer och ta del av bilderna här.

2020-06-03

Ikväll startade vi upp våra nya kurser med 11/12 platser fyllda! Otroligt roligt att se så många deltagare och förhoppningsvis kan vi inom kort hälsa er välkomna som nya medlemmar i "Klubben". Vi har idag öppnat upp för fler Prova-På Kvällar, nästa tillfälle blir v.25, 17/6 kl. 18:00 - anmälan sker direkt på hemsidan. Vi har 6 st platser per kurstillfälle, för att våra instruktörer skall kunna ta hand om er på bästa sätt.

2020-06-03

Nu har vi endast 4 st platser kvar till sommarens Kanotskola, som vi genomför med stöd och hjälp av Södertälje kommun, sedan är samtliga 48 platser fulltecknade. Här hittar ni mer information och kan även göra er anmälan.

2020-06-02

Vilket intresse för årets Kanotskola! Av 48 st platser har vi idag 12 st kvar, så säkerställ en plats genom att anmäla dig redan idag!

2020-06-02

Nu är Paddelkurs-Vuxen fulltecknad! Varmt välkomna ni som anmält er till kursen som börjar 3:e juni kl. 18:00. Ni som är sugna att prova paddling, men kände att en längre kurs inte var rätt upplägg - anmäl er istället gärna till vår Prova-På Kväll, som även den börjar nu på onsdag. Intresset är stort och vi har idag fyra (4) platser kvar - välkommen med din Anmälan.

2020-06-01

Vilket intresse för vår Paddelkurs-Vuxen! Vi har nu fem (5) anmälda till kursen som börjar 3:e juni av de sex (6) tillgängliga, säkerställ att du får den sista platsen genom att skicka in din Anmälan omgående. När platserna är fyllda rekommenderar vi att ni anmäler er till vår Prova-På Kväll, som kommer finnas på onsdagarna framöver när vi fått in nya Anmälningar.

2020-05-31

Under helgen anordnades tävlingar på Måsnaren för våra ungdomar. Verkligen kul att se så fina insatser och glädjen att tävla igen! Även om i en liten skala var känslan densamma. Bilder och mer information om helgen hittar ni på Facebook och Instagram. Riktigt kul att se återväxten inom klubben och vi hoppas att ännu fler ungdomar upptäcker Kanotsporten nu efter sommarens Kanotskola. Platserna försvinner i rask takt, så säkra en plats genom att Anmäla er snarast möjligt, då antalet platser är begränsat...

2020-05-31

Nu har vi ytterligare en flytbrygga på plats vid vår anläggning i Tveta, som kommer underlätta och korta tiderna - då antalet medlemmar ökar och trycket är högt vid våra Motionskvällar (Tisdagar & Torsdagar). Härlig stämning och fina kvällar har präglat säsongsinledningen. Fler och fler ansluter sig till Klubben som medlemmar och önskar prova på paddling eller komma vidare. Välkommen till oss och om ni har några frågor eller funderingar, som ni inte hittar svaren på via Hemsidan, kontakta oss gärna - så återkopplar vi direkt vi har möjlighet.

2020-05-26

Tillsammans med Södertälje kommun och med hjälp av det finansiella stödet som de lämnar till oss öppnar vi nu anmälan till årets Kanotskola för dig mellan 12 och 15 år! Kanotskolan är kostnadsfri för dig som deltar - antalet platser är begränsat, så säkerställ att du får plats i sommar. Mer information om vilka veckor och grupper som finns tillgängliga hittar du här. Varmt välkommen med din anmälan! Sista anmälningsdag 12/6.

2020-05-23

Nu öppnar vi upp för olika Kurser! Många har hört av sig kring "Prova-På" eller att man känner sig redo för nästa steg i sin paddling och då få hjälp och tips hur man kan förbättra sig. För dem erbjuder vi nu "Paddelkurs-Vuxen" (från 15 år). Kurstillfälle 1 är v.23 - onsdagen den 3/6. Väljer man "Prova-På" är det en (1) kväll mellan 18:00-20:00 - väljer man istället "Paddelkurs-Vuxen" genomförs den under fyra (4) onsdagar i följd. Hoppas att du hittar något som passar just dina önskemål - varmt välkommen med din Anmälan!

2020-05-09

Äntligen! vi är nu igång med vår helt nya hemsida för Kanotföreningen Kanotisterna. Återkoppla gärna till oss om det är något ni saknar, så lägger vi upp mer information. Det är vår stora förhoppning att fler upptäcker Kanotvärlden och att vi snart kan hälsa dig välkommen som medlem. Löpande information om vad som händer i föreningen publiceras regelbundet via våra sociala kanaler. Är det något du undrar över, varmt välkommen att kontakta oss.