SHORTTRACK - MARATON SM 2021 | SUC Deltävling (K1/K2)

Vi hälsar alla tävlande med ledare hjärtligt välkomna! 

Tävlingen är sanktionerad av Svenska Kanotförbundet och följer deras regler och anvisningar.
Ni hittar inbjudan och mer information i dokumentet nedan samt Facebook gruppen för helgen. 
Huvudsaklig plattform för informationsdelning före-under-efter tävlingen är via Facebook. Startlistor och Resultatredovisning kommer att publiceras på Onedrive löpande under helgen. 

Tanken är att vi separerar klasserna under helgen och fördelar mellan lördag (Shorttrack) och söndag (Maraton), för att på så sätt få jämt antal kanotister per dag. Vi kommer även arrangera SUC i form av långlopp för K1/K2 under helgen - där vi provar en ny tävlingsform - Jaktstart baserat på seedningslopp.

Vi kommer göra vårt yttersta för att uppnå en så normal tävling som det bara är praktiskt möjligt, men även säkerställa att samtliga riktlinjer och direktiv pga. COVID-19 efterlevs.

Anmälan görs via hemsidan för ERTournament snarast, dock senast den 15:e augusti. 

Har ni frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss på info@kanotisterna.se eller ring Tävlingsledare Mats Jentzen - 070-647 13 78 eller mats.jentzen@kanotisterna.se 


Inbjudan & Tävlingsinformation

Inbjudan-SM-Maraton-Shorttrack-Södertälje-2021.pdf

Samarbetspartners - Shorttrack & Maraton SM i Södertälje 11-12:e September 2021

Stort tack för ert stöd och hjälp - utan er hade det inte varit möjligt att erbjuda denna helhetsupplevelse för våra gästande kanotister under helgen!