Varmt Välkomna till Södertälje!

Bengtsfors, Boo, Brunnsviken, Bråviken,
Finspång, Floda Forsfarare, Fridhem,
Halmstad, Hofors, Huskvarna, Jönköping,
Karlstad, Katrineholm, KK Glid, KS Ägir,
Kungälv, Lidköping, Luleå, Lödde, Malmö,
Nyköping, Näset, Skellefteå, Stockholms Kajakklubb, Stockholms PK,  Södertälje, Tibro, Tullinge, VandSport20 Danmark,
Waxholm, Ängelholm, Örebro, Örnsberg

SHORTTRACK - MARATON SM 2021 | SUC/JUC DELTÄVLING (K1/K2)

Vi hälsar samtliga tävlande, ledare och publik hjärtligt välkomna! 

Tävlingen är sanktionerad av Svenska Kanotförbundet och vi följer Tävlingstekniska Regler för Kanotmaraton. Ni hittar mer detaljerad information kring tävlingen och helgen i separat inbjudan nedan, samt via Facebook. Huvudsaklig plattform för informationsdelning före-under-efter tävlingen är via Facebook. Startlistor och Resultatredovisning kommer att publiceras på Onedrive löpande under helgen - tävlingen kommer att vara "papperslös". 

Tanken är att vi separerar klasserna under helgen och fördelar mellan lördag (Shorttrack) och söndag (Maraton), för att på så sätt få jämt antal kanotister per dag. Vi kommer även arrangera SUC i form av långlopp för K1/K2 under helgen - där vi provar en ny tävlingsform - Jaktstart baserat på seedningslopp. Mixade Klubb-/Kön-/Ålders besättningar är tillåtna. Tävlingen kommer vara öppen för deltagare med utländskt medborgarskap, dock deltar/tävlar man utom SM och samma regelverk gäller.

Vi kommer göra vårt yttersta för att uppnå en så normal tävling som det bara är praktiskt möjligt, men även säkerställa att samtliga riktlinjer och direktiv pga. COVID-19 efterlevs.

Anmälan görs via hemsidan för ERTournament snarast, dock senast den 27:e augusti. Tänk på att anmäla er till både Shorttrack (lördag) och Maraton (söndag) - finns två (2) separata "länkar" i portalen.

Har ni frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss på [email protected] eller ring Tävlingsledare Mats Jentzen - 070-647 13 78 eller [email protected] 


Inbjudan & Tävlingsinformation

Inbjudan-SM-Maraton-Shorttrack-Södertälje-2021 (20210908).pdf
Tidsprogram-SM-Maraton-Shorttrack-Södertälje-2021 (20210910).pdf

Samarbetspartners - Shorttrack & Maraton SM i Södertälje 11-12:e September 2021

Stort tack för ert stöd och hjälp - utan er hade det inte varit möjligt att erbjuda denna helhetsupplevelse för våra gästande kanotister under helgen!